Okulumuzun Tarihçesi ve Yapısı

Okulumuzun Tarihçesi ve Yapısı :

Okulumuz eğitim öğretime 1971 yılında başlamıştır. 5 dönümlük bir arazi üzerine yapılmıştır. Okulumuz bünyesinde okul binasının yanı sıra 2 lojman binası(1 tanesi kullanılamaz durumda), 1 lavabo-tuvalet binası, 1 kazan dairesi-kömürlük binası bulunmaktadır. Okulumuzda eğitim-öğretim günümüze kadar devam etmiştir.

Okulda 4 sınıf, müdür odası, arşiv; diğer binalarda ise kazan dairesi, lojmanlar, depo, kömürlük ve okul tuvaletleri bulunmaktadır.

Kütahya ili Aslanapa ilçesi Tokul Köyünde bulunan okulumuz Aslanapa ilçesine 23  km, Kütahya iline 60 km uzaklıktadır.

Aslanapa Tokul İlkokulu, 1 Müdür Yetkili Öğretmen, 1 sınıf öğretmeni ve 1 ana sınıfı öğretmeni ile eğitim öğretim hizmeti vermektedir. Toplam 34 öğrencisi bulunmaktadır.

Okulun  Şubeleri

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Sayıları