Tokul İlkokulu
TOKUL KÖYÜ TOKUL KÜME EVLERİ TOKUL ILKOKUL BLOK NO 342 ASLANAPA / KÜTAHYA

VİZYON

Aslanapa Tokul İlkokulu olarak: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

Aslanapa Tokul İlkokulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

BAŞARILAR

2016 yılı Aslanapa Halk Eğitim Merkezi´ nde düzenlenen dama turnuvasında Büşra ESĞİ adlı öğrencimizle Aslanapa şampiyonluğu, 2017 yılında Aslanapa´ da İstiklal Marşı´ nı en güzel okuma yarışmalarında Hayrunnisa ATIŞ VE Eslem Rümeysa ATIŞ adlı öğrencilerimizin aldığı birincilikler ve diğer dereceler ve belirli gün ve haftalarda düzenlenen resim yarışmalarında kazanılan dereceler...
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM

KALORİFER

Öğretmenlerimiz Kütahya ´ya servisle gidiş geliş yapmaktadır.

İLÇE MERKEZİNE 23 KM ,İL MERKEZİNE 60 KM UZAKLIKTADIR.

TOKUL KÖYÜ ASLANAPA/KÜTAHYA

Diğer Hususlar

Okulun Tarihçesi ve Yapısı : Okulumuz eğitim öğretime 1971 yılında başlamıştır. 5 dönümlük bir arazi üzerine yapılmıştır. Okulumuz bünyesinde okul binasının yanı sıra 2 lojman binası(1 tanesi kullanılamaz durumda), 1 lavabo-tuvalet binası, 1 kazan dairesi-kömürlük binası bulunmaktadır. Okulumuzda eğitim-öğretim günümüze kadar devam etmiştir. Okulda 4 sınıf, müdür odası, arşiv; diğer binalarda ise kazan dairesi, lojmanlar, depo, kömürlük ve okul tuvaletleri bulunmaktadır. 22 öğrencimiz vardır.